Nieuws van de site

22/7/2012: zo, eindelijk weer is een update. onder tussen heb ik spijtig geen langstaarten meer, er zijn er een paar jammer genoeg overleden en de rest is verkocht. wel heb ik weer nieuwe aanwinsten : een trio tropiocolotes tripolitanus (microgekko) hierover komt over een tijdje ook een caresheet van op de site te staan.verder worden de foto's ook nog geupdate, dus veel kijk plezier

07/6/2012: de banner is ook af! nu is de hele site weer netjes ;) ( met dank aan TheJippes (soulforscales lid)

03/6/2012: ten eerste het veranderde sjabloon! vinden we het mooi? er is een nieuwe pagina bij! hierin komen al mijn te terrariumprojecten te staan  bijvoorbeeld het maken van een achterwand . er is ook een nieuwe caresheet toegevoegd : de Yemenkameleon

ook zijn er wat nieuwe foto's toegevoegd in de fotogallerij . dus veel plezier met bekijken , en laat als u wilt ook een leuke reactie achter in het gastenboek :)

12/5/2012: nieuwe foto's onderweg ! ik dacht dat de update al voorbij was . tot ik mijn stelling wilde veranderen met gevolgen dat er een aantal nieuwe foto's in de fotogallerij zijn toegevoegd :)

maar dat betekent wel weer dat in zijn terra de luipaardgekko's zijn gekomen en in het luipaardgekko terra de langstaarten waardoor ik een terrarium weg kan doen en ik 4 nieuwe dieren erbij mag èen koppel paroedura maar dat wisten we al , en een koppel rhacodactylus ciliatus maar dat laat ik nog even rusten.

11/5/2012:de grote update is geweest , ik hoop dat jullie de nieuwe foto's etc mooi vinden , en natuurlijk zou een reactie in het gastenboek ook leuk zijn :)

05/5/2012:er komt een grote update aan door de grote verandering in mijn collectie , dit zal ergens volgende week plaats vinden.

13/4/2012:de site gaat weer een beetje veranderd worden door de nieuwe aanwinsten ! ergens eind deze week of begin volgende week :)

7/3/2012: officieel is de site nu helemaal klaar!

1/3/2012: bezig met het maken van de website

Nieuws van de reptielen

07/6/2012 : met de dieren gaat het nog steeds prima, en de achterwand is ook af (zie foto bij terrariumprojecten)

03/6/2012: het gaat nog steeds goed met alle dieren hier , ik heb helaas nog geen koppel paroedura picta kunnen vinden maar dat komt nog wel.

ik ben nu ook met een achterwand bezig voor een leegstaand terrarium , geen idee nog wat ik erin ga houden. maar l.lugubris lijkt mij wel leuk !

20/5/2012: het is weer zo ver:) eindelijk mijn man gevonden voor de luipaardgekko's een prachtige wildkleur man van 88 gram!

12/5/2012 :zie hierboven =)foto's volgen

11/5/2012 :de foto's staan op de site! ook heb ik toestemming om er een koppel paroedura picta bij te kopen ! nu nog een kopppeltje zoeken haha.

05/05/2012:goed nieuws , en ook behoorlijk wat slecht nieuws .

het slechte nieuws is dat er twee dieren zijn overleden, mijn phelsuma jammer genoeg , ik vond hem zomaar onder in zijn terrarium .

ik heb geen idee wat er gebeurd kan zijn omdat hij uit een opvang kwam en ik daarom zijn geschiedenis niet kende. en jammer genoeg ook een langstaart vrouw. maar dit zat er wel aan te komen . het was een heel klein vrouwtje maar . ze was maar de helft zo groot als de mannetjes. maar toch jammer :(

het goede nieuws is dat ik een tijdje daarna een nieuwe aanwinst heb aangeschaft! een yemenkameleon . het is een HIJ en is nog erg klein (14 cm) 

ik ben erg blij met hem , hij heeft al gegeten en hij is erg pittig van karakter ,haha. de foto's van alle dieren worden nog veranderd tijdens de grote update.

 

13/4/2012: vier nieuwe aanwinsten!!!!! vier luipaardgekko's erbij een super snow bell , hybino enigma , mack snow en een tremper het striped , 4x een vrouw deze komen als ze uit quarantaine zijn bij mijn andere twee wildkleuren en dan later nog met een man . dus dat wordt een mooie kweek groep :) foto's volgen later

31/3/2012: even een  kleine update, er is niet zo veel gebeurd de laatste tijd, jammer genoeg is het langstaarten ei niet uitgekomen.

ik had er al niet zo veel vertrouwen in , de andere twee liggen nog wel en zien er nog steeds goed uit. ze kunnen ieder moment uit komen (spannend!)

 

7/3/2012:

baardagaam: de baardgaam is verveld en erg mooi van kleur

langstaarthagedissen: met de langstaarthagedissen gaat het ook goed ze hebben net wat krekels op en de eitjes liggen nog zien er nog steeds goed uit waarvan eentje ieder moment uitkan komen!

luipaardgekko's: de luipen hebben ook weer lekker gegeten en een is er verveld dat  ze dat hier altijd heel sneaky doen :)

phelsuma: het wondje op de lip van de phelsuma geneest mooi er zit nu een dikke korst op dus hopen dat die er weer binnen kort afvalt. ook zie ik hem steeds vaker drinken en dat ziet er erg grappig uit .

1/3/2012:

baardagaam: de baardagaam nu aan het vervellen , de staart is al helemaal doffig van kleur, hij is nu zo'n 35 cm ,dus hij heeft nog een te groeien

langstaarthagedissen : de langstaarthagedissen hebben momenteel drie eitjes liggen! 2 daarvan net gelegd en 1 staat op uitkomen alhoewel van dat ei de minste verwachtingen zijn. ook hebben ze weer gepaard dus ik verwacht meer eitjes.

luipaardgekko's: zitten nu steeds vaker op de achterwand die ik zelf heb gemaakt

phelsuma: de phelsuma geniet nu van zijn nieuwe inrichting blijkbaar want hij is een stuk actiever en eet en drinkt ook veel beter.